floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Forumul Moldo-Britanic al organizațiilor de caritate

La 12 mai 2014 la Londra s-a desfășurat Forumul Moldo-Britanic al organizațiilor de caritate la care au participat 17 instituții în domeniu.

De asemenea, la lucrările Forumului au participat dnii Iulian Fruntașu, Ambasadorul Republicii Moldova în Marea Britanie și Irlanda de Nord, Phil Batson, Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord de la Chișinău, precum și dl Victor Lutenco, Șeful Biroului pentru Relații cu Diaspora.

Participanții la Forum au dezbătut mai multe probleme practice cu privire la acordarea asistenței grupurilor vulnerabile în Republica Moldova, provocările activității în domeniul protecției sănătății, probleme de educație și incluziunea orfanilor, precum și activitatea organizațiior de caritate la nivelul comunităților locale pentru a crea condiții de incluziune a grupurilor defavorizate.

Reprezentanții organizațiilor de caritate au decis asupra unei coordonări sporite a activităților în domeniu prin intermediul mai multor mijloace, crescând transparența și efiența eforturilor depuse.

Forumul a fost găzduit de către Compania Endava, iar la desfășurarea evenimentului și-au adus aportul mai multe organizații, precum Vatra, Child Aid și Biroul pentru Relații cu Diaspora.

Activitatea curentă a ambasadei

 • Reuniunea E5P

  La 07 decembrie curent, la sediul Băncii Europene Pentru Reconstrucție și Dezvoltare, s-a desfășurat ce de-a 7-a Adunare a Contribuabililor din cadrul Parteneriatului pentru Mediu şi Eficienţă Energetică din Estul Europei (E5P). • Sesiunea Adunării OMI la Londra

  În perioada 27 noiembrie - 06 decembrie curent, la Londa se desfășoară cea de-a 30-a Sesiune ordinară a Adunării Organizației Internaționale Maritime (IMO). • Oportunități de privatizare

  Actualmente, se desfășoară procesul de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat din Republica Moldova.Anunţuri

 • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

  Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a. • Anunț

  Academia Queen Elisabeta II for Leadership in International Affairs anunță despre un Program de burse la Academia Robert Bosch (Fellowships Rusia și Eurasia).