floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

LIBERALIZAREA REGIMULUI DE VIZE DINTRE REPUBLICA MOLDOVA ȘI FEDERAȚIA SAINT KITTS ȘI NEVIS

LIBERALIZAREA REGIMULUI DE VIZE DINTRE REPUBLICA MOLDOVA ȘI FEDERAȚIA SAINT KITTS ȘI NEVIS

La data de 2 martie curent, la Londra, dl Vilen Murzac, Însărcinat cu Afaceri a.i. al Ambasadei și Excelența Sa Dr. Kevin M. Isaac, Înalt Comisar al Guvernului Federației Saint Kitts și Nevis au semnat Acordul dintre Republica Moldova și Guvernul Federației Saint Kitts și Nevis privind abolirea regimului de vize pentru posesorii pașapoartelor diplomatice, oficiale, de serviciu și ordinare.

Acordul va intra în vigoare în a 30-a zi din data recepționării ultimei notificări scrise a părților contractante, privind îndeplinirea procedurilor interne necesare pentru intrarea acestuia în vigoare.

Menționăm că la data de 8 septembrie 2017 la Londra au fost stabilite relațiile diplomatice între cele 2 state.

Anunţuri

  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).  • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

    Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.